Kontakt oss for visning og planlegging
Kontakt oss på bogstad@bogstad.no for å se lokalene eller gjøre en reservasjon.
Leie av våre selskapslokaler inkluderer:
- Salong Grev Wedel og/eller Bankettsal Peder Anker
- Fullt servise, duker, lys, servietter
- Renhold
- Rød løper
- Bruk av flygel (avtales på forhånd)
- Eventuelt av-utstyr, gratis WiFi
- Stor gratis parkeringsplass
- Gaverom og garderober
- Oppbevaring av gaver over natten i låst og alarmert rom
- Vaktmestertjenester til åpning av gaverom dagen etter og eventuell henting av kaker
Det er også mulig å leie lysthuset i den engelske landskapsparken, for vielsen.
Vi tilbyr gjerne en omvisning med våre dyktige formidlere i det vakre hovedhuset mens brudeparet fotograferes.
Foodoccasion er vår restauratør og samarbeidspartner. De står for mat og drikke i selskaper på Bogstad, og leverer høy kvalitet.
Servering: Bryllupspakker på Bogstad gård
Bryllupspakker inkluderer en tre-retters meny, samt aperitiff, kaffe og vin til maten. Serveringspersonale og kokker er også inkludert. I prisene har vi tatt høyde for at selskapets varighet ikke overstiger 10 timer.
Vi har et nattillegg mellom kl. 01.00 – 03.00 på kr 3500,- pr. time. Alle priser er inklusive mva.
Prisene gjelder for grupper over 45 personer.
Under ser du eksempler på noen av våre bryllupspakker, men vi setter gjerne sammen en egen meny tilpasset deres ønsker.
Bryllupspakke 1
1 glass Musserende vin / Ringi eplesider
Fingermat ved ankomst
3 retters meny
1 glass vin med etter-skjenk til forrett
2 glass vin med etter-skjenk til hovedrett
Alternativt alkoholfrie drikkevarer
Kaffe/Te
kr 1600,-
Bryllupspakke 2
1 glass Musserende / Ringi eplesider
fingermat ved ankomst
4 retters meny
Vin til forrett med etterskjenk
Vin til hovedrett med etterskjenk
Vin til osterett
1 glass dessertvin
Alternativt alkoholfrie drikkevarer
Kaffe/Te
kr 1800,-
Menyforslag
Forrett:
Grillet kveite med estragon , tomat confit , urtehollandaise med lakserogn, grillet asparges og serranoskinke
Hovedrett:
Helstek indrefilet av Hjort, servert med sellerirotcreme, stekt skogsopp, sautert spinat, kraftig rødvinsglace , potet-terrine
Dessert:
Mørk sjokoladedelice med nøtter, vaniljepannecotta med tjukkmjølk fra Røros, passiosfruktcoulies og friske bær med syrlig sorbet
Justeringer i menyen, kan gjøres med f.eks:
Forrett:
Krabbe med wasabimajones, syltet tomat , feves og crisp, servert med frisk salat og cashewnøtter
(servert med tørris i pene skåler som det ryker av , veldig tøff og god! )
Terrine med stekt breiflabb , foiegras og asparges, pakket i serranoskinke , servert med pepperotcreme og syrlig salat
Tunfisk carpachio, syltede grønnsaker, safran aioli, urte-salat
Krabbe terrine med taskekrabbe og kamsjatkakrabbe, servert med smågrønnsaker og chipotleaioli
Sashimitallerken med laks, tunfisk og kamskjell med ponzosaus
Stekt kamskjell med asparges, skalldyrskum , ristet blomkål og parmesankremet vill risotto
Hovedrett:
Kalvfilet , selleri krem, sjy med dijon sennep ,kremet sommer sopp, potet terrine
Biffer av oksefindrefilet, grillet asparges og rødvinsglace, bakte småpoteter og sellerirotcreme
Frittgående Kylling fra stange gård , med kylling-gallantine, sesongens bakte grønnsaker og gulrotpure, rødvinsjy , steinsoppcreme med stekt skogsopp
Ost
Ostetallerken med assorterte franske og italienske oster
Dessert:
Sjokolade terte med hasselnøtter, mørk sjokoladeis, syltede frukter
Dessert-tallerken med cremebrulle, frisk sorbet og sjokolademousse-kake på nøttebunn med friske bær
Sjokolade terte med hasselnøtter, mørk sjokoladeis, syltede frukter
Vin
Når menyen er bestemt setter vi viner til den. Vi har til enhver tid flere gode og spennende alternativer på lager. Vår Sommelier kjenner godt til de forskjellige viners karakter, og vi smaks-setter maten slik at vi får frem de aller beste kombinasjonene. Vi får mange gode tilbakemeldinger på våre valg.
Om dere ønsker noe ekstra
Reduserte priser Champagne i stedet for musserende vin kr 51,-
Jordbær til aperitiff kr 35,-
3 kanapeer/fingermat kr 85,-
5 kanapeer/fingermat kr 125,-
Osterett fra vår ostemeny kr 95,-
Mellomrett fra vår fiskemeny kr 185,-
Nøtter og saltstenger kr 25,-
1 glass vin til osterett eller dessert kr 76,-
Blomsterdekorasjoner fra kr 275,-
Nattmat fra kr 75,-
Kaker
Bryllupskaker og andre kaker kan dere medbringe selv.
Sverre Sætre Konditori er vår samarbeidspartner på kaker - for inspirasjon se www.sverreskonditori.no
Dette er et håndverkskonditori som bygger på tradisjoner og naturlige råvarer.
De følger sesongens råvarer i større grad enn det som er vanlig i norske konditorier, noe som gjør at produktene varierer fra årstid til årstid.
Avbestilling
Skjer avbestillingen under 6 måneder før bestilt arrangement, må det påberegnes et gebyr på 15 prosent per kuvert av bryllupspakke 1 og 2.