Hopp til hovedinnhold

Bakedag

Første tirsdag i måneden bakes det brød i kafeen på Bogstad. Vi fyrer opp i den gamle bakerovnen i det lune bryggerhuset og viser hvordan man baker brød på «gamlemåten».

Første tirsdag i måneden fyrer vi opp i den gamle bakerovnen i det lune bryggerhuset og viser hvordan man baker brød på «gamlemåten».

Bogstad Gård
06. jan. 2026
11.00 - 16.00
03. feb. 2026
11.00 - 16.00
03. mars 2026
11.00 - 16.00
07. april 2026
11.00 - 16.00
05. mai 2026
11.00 - 16.00
02. juni 2026
11.00 - 16.00
01. sep. 2026
11.00 - 16.00
06. okt. 2026
11.00 - 16.00
03. nov. 2026
11.00 - 16.00
01. des. 2026
11.00 - 16.00

Brødet bakes av tradisjonelle kornslag som har vært dyrket på gården og selges i kafeen når de er ferdig stekt.

Velkommen til kafeen i bryggerhuset kl. 11.00-16.00.

  • En kinne holder et flettet brød som er klart til å settes inn i ovnen.
    1/4
    Stian Nybru
  • brødbaking. Brødene løftes inn i ovnen.
    2/4
  • Bord fylt med brød som er klare til å stekes i den store baksteovenen på Bogstad gård.
    3/4
  • 4/4
    Stian Nybru